Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Inschrijven en aanmelden voor het schooljaar 2019-2020

Na afspraak met de directie is het steeds mogelijk de school te bezoeken en in te schrijven

Inschrijven en aanmelden voor het schooljaar 2020-2021

 

Wie?

Kinderen geboren in 2017, kinderen die van school willen veranderen of kinderen die nog nooit eerder in een school ingeschreven zijn. Kinderen geboren in 2018.

 

Hoe werkt het?

Is er reeds een broer of zus bij ons ingeschreven?

In de maand januari 2019 kan je jouw kindje gewoon inschrijven onze school. Je hoeft niet aan te melden. Je plaats is gegarandeerd.

Te lang gewacht om in te schrijven ? Dan moet je je in een latere periode aanmelden via de website www.naarschoolinlier.be. Je plaats is niet langer gegarandeerd.

Is er nog geen broertje of zusje bij ons ingeschreven?

Aanmelden doe je elektronisch via de website www.naarschoolinlier.be. De aanmeldingsperiode vind je eveneens terug op deze website.

Naast gegevens van het kind en van de ouders, kan je de gewenste schoolkeuze opgeven. Het moment waarop je aanmeldt is niet van belang, zolang het binnen de vooropgestelde periode gebeurt. Na deze periode wijst het LOP Lier de scholen toe. Je krijgt vervolgens een brief waarin de toegewezen school vermeld staat.

Daarna kan je een afspraak maken met de directie om je kind op school in te schrijven. Je brengt een e-ID of ISI-kaartje mee, net als de toewijzingsbrief.

 

Aanmeldingsperiode gemist?

Na de paasvakantie kan je nog inschrijven voor de vrije plaatsen. De vrije plaatsen vind je terug op www.naarschoolinlier.be.

 

Heb je thuis geen computer of wil je hulp bij het aanmelden?

Je kan terecht:

Kijkdagen

Stapt je kindje in, of wil je graag eerst kennismaken alvorens in te schrijven, dan kan je naar één van onze kijkdagen komen. De kijkdagen gaan steeds door van 9.30u tot 10.30u.

  • woensdag 18 december 2019
  • woensdag 29 januari 2020
  • woensdag 12 februari 2020
  • woensdag 1 april 2020
  • woensdag 20 mei 2020

 

To Top