Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Strapdag 21 september

Een oude bekende… dit jaar gaat de Strapdag door op vrijdag 21 september. We moedigen al onze leerlingen en ouders aan om die dag (en ook nog lang nadien) verkeers-en milieuvriendelijk naar school te komen. De Schoolstraat zal die dag verkeersvrij zijn, waardoor je eventjes zal moeten parkeren aan de Waaier en je daarna te voet, met de step,.. naar school kan komen. Uiteraard kan je ervoor kiezen om meteen te voet of met de fiets naar school te komen. Het zal in elk geval leuk zijn om eens een straat vol voetgangers, fietsers, steppers… te zien!
Op en rond de school zullen gedurende de ganse dag allerlei activiteiten doorgaan rond stappen en trappen, zowel voor onze kleuters als voor de lagere school.
Zo zullen de leerlingen van de derde graad fietsen naar de Averegten. Het derde en vierde leerjaar rijdt naar het maïsdoolhof van hoevewinkel Vercammen en de leerlingen van de eerste graad doen hun wandelschoenen aan. Onze kleuters spelen in onze verkeersvrije straat.
We maken er die dag een heus feest van. Zo zullen we met mooi weer met de ganse school een picknick houden op onze verkeersvrije straat. Blijf dus die dag zeker op school eten. Mogen we om praktische redenen vragen om op die dag een drinkbus met drank te voorzien voor bij de boterhammen. Er zal geen warm water en thee opgediend worden.

De verkeersweek sluiten we af met zang en dans. Speciaal hiervoor zetten we de schoolpoort een kwartiertje vroeger open en nodigen we alle ouders uit om 14.45u.

No Comments

Enroll Your Words

To Top